Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Verhaal: H.G.M. Smit Meijer 8 2

zb-bus de gruyter

Die zb-bus stond een paar jaar later in de van hogendorpstraat vlakbij de hoek van de groen van prinstererstraat, ik heb daar alleen in gestaan om de klanten te helpen. De kassa stond op de plaats waar vroeger
het stuur was, het was een oude legerbus. De koffie moest ik nog zelf in de oude winkel uit de silo's halen. De Gruyter was zijn tijd ver vooruit, jammer dat het er allemaal niet meer is. Ik hoop dat oud-personeel leden schrijven.

Bijdragen 
Reacties (2)

Piet de dief

Op de oude binnenweg 55 waar ik in 1963 werkte stond ik met mijn zus Miep Poortinga,Hannie vd graaf,Annie dijksman,Thea Nederlof en Bep van Alphen,Wie kent ons nog en kom maar op.

Riet van Leeuwen - Poortinga
,
6 apr 2016,22:18

Piet de dief

Ik was in 1963 in dienst bij de gruyter op de oude binnenweg en later werd ik overgeplaatst naar de zwart janstraat no 16 in Rotterdam. Ik werkte daar met Wil Ruberg, Sjaan van Beveren,Toos bredius, Mies Overmeer, Ria Barnhorn, Dhr vd Weide, Peter Lenarts, en een magazaijnbediende van Verhey. Ik heb er een hele leuke tijd gehad, we moesten keihard werken,maar was heel gezellig en elke zaterdag kreeg al het personeel een reep chocolade mee en als er een nieuw artikel bij kwam dan kreeg al het personeel dat artikel mee naar huis .De oranje kassabonnen werden ingeleverd voor geld of cadeau,s waarvan ik nog steeds een koperen melkbus in mijn bezit heb.Het zou leuk zijn als er nog iemand is die deze namen tegenkomt en contact wil zoeken, ik heb al contact met Wil Ruberg en Toos Bredius.

Riet van Leeuwen (Poortinga ( meisjesnaam)
,
6 apr 2016,22:15
Reacties (2)