Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Handleiding & opmaaktips

Iedereen is welkom om bij te dragen aan de buurtwinkel website. Deze handleiding helpt je om je bijdrage op een juiste manier toe te voegen. Ook vind je hier tips om de opmaak van je bijdrage aantrekkelijker te maken.

Op de buurtwinkel website is het mogelijk om als gebruiker content toe te voegen. Voor je dit doet, is het belangrijk om een profiel aan te maken op de website van het Amsterdam Museum. Dit is zo gebeurd, het enige wat je doen moet is een naam en geldig emailadres opgeven.

Vervolgens kun je met dit profiel inloggen bij de buurtwinkel website. Nadat je bent ingelogd, ga je naar het kopje 'bijdragen'. Hier staan vier verschillende mogelijkheden om content toe te voegen: je kunt een verhaal, onderzoek, buurtwinkel of voorwerp toevoegen. Tevens vind je hier een overzicht van al je eigen bijdragen.

Deze website heet niet voor niets buurtwinkels, het is van belang om alle content terug te koppelen aan de bijbehorende buurtwinkel. Bestaat de buurtwinkel waar je verhaal, voorwerp of onderzoek over gaat nog niet? Maak deze dan aan.