Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

1

Voeg een verhaal toe

Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen een echt verhaal en een uitgebreide winkelbeschrijving. Een verhaal is een beleving, een winkelbeschrijving is meer objectief.

Ga in de werkbalk naar 'Bijdragen' en kies 'voeg een verhaal toe'.

Geef je verhaal een pakkende titel en een ondertitel waarin je kort de inhoud van je verhaal toelicht. Indien het een lang verhaal is, kun je ervoor kiezen om ook een korte beschrijving van je verhaal te geven maar doorgaans hoeft dat niet.

Voeg een afbeelding toe door een afbeelding te uploaden van je computer. Geef de afbeelding een naam en een korte beschrijving. Wat staat er op de foto en waar is de foto gemaakt? Indien de maker van de foto bekend is, kun je deze toevoegen. Als je weet wie er op de foto staan, kun je deze hier ook toevoegen.

Nadat je een afbeelding hebt toegevoegd kun onder het kopje 'Schrijf hier je verhaal' een verhaal toevoegen. Indien je verhaal langer is dan een alinea, deel je verhaal dan op in verschillende alinea's en maak tussenkopjes.

Vervolgens kun je selecteren in welk jaar het verhaal zich afspeelt, waar het verhaal zich afspeelt en wie de verteller van het verhaal is. LET OP: automatisch wordt je toegevoegd als auteur. De auteur is in dit geval diegene van wie het verhaal komt. Je hoeft dus niet per se zelf de auteur van het verhaal te zijn. Ben je niet de auteur van het verhaal, klik dan op het rode kruisje en voeg een andere auteur toe.

Navigatie 'auteur toevoegen of verwijderen'.

Navigatie 'auteur toevoegen of verwijderen'.

-

Deze afbeelding toont hoe je op de juiste manier jezelf als auteur toevoegt of verwijdert.

Navigatie auteur toevoegen/verwijderen. - Hier kun je zien hoe je jezelf, indien nodig, als auteur verwijderd en iemand anders toevoegt.

Je kunt je verhaal 10 trefwoorden geven. Hierbij kun je kiezen uit een aantal bestaande trefwoorden, maar je kunt ook je eigen trefwoorden toevoegen.

Hierna wordt je bijdrage geplaatst op de website. Let erop dat je verhaal zichtbaar is voor iedereen. Dit kun je in de werkbalk veranderen door het verhaal zichtbaar te maken voor iedereen.