Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Vork, groente en fruit

Tijden veranderen, kwaliteit niet

In 1953 is Ben Vork begonnen met een zaak gespecialiseerd in groente en fruit. En nu 58 jaar later wordt de zaak geleid door zijn 3 zoons Gerard, John en Richard. Pauline Kruseman, de vroegere directeur van het Amsterdam(s Historisch) Museum is er vaste klant.

De gebroeders Vork hebben niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel maar ook dienstverlening. Er heerst altijd een gezellige sfeer, er wordt onderling en met de klanten veel gelachen. Ze zijn geïnteresseerd in hun klanten en leven met hen mee. Ze vragen me naar het museum of naar het Nationaal Comité 4 en 5 mei (waar ik voorzitter van was).
Naast de winkel is een grote, moderne werkruimte waar door de schoonzusters groente wordt schoongemaakt en sappen, soepen en maaltijden worden klaar gemaakt. Deze maaltijden vinden gretig aftrek bij mensen met drukke banen en ouderen. Ik ben zelf ook een regelmatige afnemer van hun heerlijke verschillende hutspotten of aspergeschotel.
Ze kennen de wensen van hun klanten en helpen je herinneren of je niet iets vergeten bent mee te nemen. Al zou ik niet meer in de buurt van de Maasstraat wonen, dan zou ik toch naar Vork toe blijven gaan vanwege hun kwaliteit en hartelijke dienstverlening.

Reacties (1)

Fam.

Wat heb ik een leuke Fam.
Met een prachtige groente zaak.
En succes vol.
Mijn moeder Hendrica geertruida vork, dochter van Jacob Vork Aarlanderveen

Betty bredewold Keijzer
,
13 jul 2014,13:51
Reacties (1)