Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Verhaal: AM-Annemarie de Wildt 8 2

Winkelcentrum Kraaiennest

Toen de renovatie van de K-buurt in de Bijlmer rond 2002 begon ging het steeds slechter met winkelcentrum Kraaiennest. Flats werden afgebroken, de klanten verdwenen, de sfeer werd grimmiger en steeds meer winkels stonden leeg.

Na een aantal mislukte pogingen om er weer leven in te brengen heeft De Principaal, eigenaar van het winkelcentrum, Jenny van Dalen en Mischa Vonk in de hand genomen om op zoek te gaan naar nieuwe ondernemers.

Inmiddels gaat het weer beter. Op strategische plekken zitten goedlopende zaken, zoals de feestartikelenwinkel Eyes 4 Parties van Grecia Josefina, ijzerhandel Muskos en het fitnesscentrum Professional Fitness. Mohammed Autouli nam de Chinese supermarkt over. De viswinkel ernaast had hij al eerder overgenomen. Momenteel wordt gebouwd aan een nieuw winkelcentrum. Er is nog enige strijd gaande over wie wel of niet over mag naar de nieuwbouw.

Deze onderneming deed mee aan het project Bijlmer Euro van Imagine I.C..

Reacties (2)

tandartsen

wij zien veel lege ruimten.
wij zijn op zoek naar geschikte ruimte voor een tandartspraktijk en kunnen geen eigenaar traceren.. is dat bespreekbaar ?

Pluralis Tandartsen
,
30 mrt 2015,9:42

Dhr.

Geachte heer, mevrouw,

Is het mogelijk om van u een naam en mail adres te krijgen van diegene die over de Beveiliging/Toezicht gaat van het winkelcentrum, zodat wij onze beveiligingsorganisatie aan diegene zouden kunnen voorstellen.

Met vriendelijke groet,

Ruud van der Hooft

Bex Beveiliging.

Ruud van der Hooft
,
1 mei 2012,11:56
Reacties (2)