Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Czaar Peterstraat

Ondernemers met hart & ziel

Twee jaar geleden, kwam mijn droom uit: een ouderwetse fotostudio in de Czaar Peterstraat: Flower Fox fotostudio. Ik leerde snel de ondernemers in de straat kennen, die met hart en ziel elke dag weer vol enthousiasme de dag begonnen.

Maar echt druk was het niet in de straat. Steeds weer bedachten we een nieuw idee om bezoekers naar onze winkels te trekken. Er kwam een Czaar Peterflyer, een kerstpakket en we bundelden onze krachten om als eenheid naar voren te komen. Lampionnetjes en een heuse kerstmarkt tijdens de winter. 'We maken een trolley en gaan bij bedrijven langs en laten zo zien wat voor een leuke cadeautjes je allemaal bij ons in de straat kan kopen' dachten we. Toen begon de renovatie. Moussa van de buurtsuper was de eerste die vertrok uit de straat....daarop volgde de Czaar Peter Wassalon en de Slijper. Het werd onrustig in de straat. Gelukkig kwamen veel ondernemers ook weer terug!

Nu langzaam aan begint de straat definitief vorm te krijgen. Ga eens kijken bij Ton de Boer of haal heerlijke koffie bij Kaffa.... Voor mij was het een super ervaring om met deze bijzondere ondernemers in de straat te zitten. Als ik een leuk cadeau wil kopen, dan doe ik dat in de Czaar Peterstraat.

Reacties (1)

Pop-up Cold pressed Juice bar

Nieuw in de Czaar Peterstraat 105, Cocos Locos Power Kitchen. Heerlijke cold pressed juices en lunch voor to go of eat in.

Jennifer
,
8 dec 2014,21:30
Reacties (1)