Bovenkant van de pagina
Ga direct naar de navigatie
Ga direct naar de content

Voorwerp 8 1

Euro Shopper pindakaas

2011

Herkomst: Doetichem
Gemaakt van: Pinda’s (55%) , plantaardige olie en vet, dextrose en zout.
Winkel: Albert Heijn
Prijs: 0,99
Naast A-merken als Calvé en Excellent heeft AH ook verkoopt AH ook goedkope producten onder de naam Euro Shopper: honderden alledaagse boodschappen voor een lage prijs. Euroshopper producten worden meestal in een grotere verpakking geleverd dan normaal. Deze pot pindakaas bevat 600 gram, terwijl gewone potten 350 gram bevatten.
Euro Shopper, ontstaan in 1996, kan zo goedkoop zijn omdat AH deze producten samen met andere Europese supermarkten in het groot inkoopt. De verpakking heeft altijd een rode top en een witte onderkant zodat het voor de klant heel snel te herkennen is als Euro Shopper product. De simpele verpakking wekt de indruk van een no-nonsense en goedkoop merk. De Euroshopper producten staan meestal in het onderste schrap; wie goedkoop uit wil zijn, moet bukken.

Reacties (1)

REACTIES VERWIJDERD

In principe worden reacties die de grenzen van de wet overschrijden en/of persoonlijk van aard zijn verwijderd. Dit staat ook in de disclaimer:

Beperking
Het Amsterdam Museum behoudt het recht om beledigende en/of volgens de redactie discriminerende opmerkingen en onnodig kwetsende reacties van de site te verwijderen zonder daar verder uitleg over te geven. Ook berichten of reacties die niet passen binnen de doelstelling van het buurtwinkelproject kunnen zonder opgaaf van reden verwijderd worden.

,
21 sept 2014,17:49
Reacties (1)